Bijzonder Bakkum
/

luxe vakantiehuis

 

De accommodatie.


Het volwaardige huis (100 m2) heeft een ruime huiskamer van 33 m2 en grote keuken (12,50 m2), 2 aparte ruime 2 persoons slaapkamers met kingsize bedden en 2 aparte badkamers. Deze accommodatie is sfeervol ingericht met o.a. hergebruikt meubilair en nostalgische of eigentijdse accessoires. De mogelijkheid bestaat om dit huis voor 1 tot 4 personen te huren. Extra personen eventueel in overleg. Veel privacy. Gratis wifi. TV met HDMI-aansluiting aanwezig. Extra: kinderledikant aanwezig.

Ruime lichte overloop van 11 m2 op de 1e etage, met moderne badkamer met luxe douchecabine, wastafel en toilet (5m2). Slaapkamer A bevindt zich aan de oostzijde van het huis met een oppervlakte van 12,5 m2. Deze lichte, ruime en stoer inegerichte kamer toont een aantal authentieke kleurdetails die tijdens de renovatie naar voren kwamen. Mooi luxe bedlinnen. Let op. De hoogte van de intieme dakpunt van deze slaapkamer is ongeveer 2 meter en zodoende minder geschikt voor de lange mens. 

Slaapkamer B, eveneens een lichte en ruime kamer (opp. 12 m2)  heeft een nostalgische inrichting. Hierin bevindt zich één 2-persoonsboxspringbed met topmatras van 160 x 200 of twee 1-persoonsboxspringbedden van 80 x 200. Gaarne bij uw reservering aangeven welke opstelling u prefereert. 

Bij de renovatie en de sloop van diverse gedeeltes van het huis kwam oud sloophout tevoorschijn, hetgeen elders in het huis hergebruikt is, bijv. als lambrisering in de woonkamer of als onderdeel van een kledingkast. Te leuk om dit materiaal niet her te gebruiken. 

De accommodatie is bijzonder geschikt voor 2 stellen of gezinnen met oudere kinderen (er is nl. geen kinderbeveiliging aanwezig, zoals afgedekte stopcontacten en traphekjes. Er hangen rolgordijnen met kettingbediening). 

 

In het huis staan bijzondere accessoires, oud, maar soms ook nieuw, veelal voorzien van prijskaartje.

 

 Achter het huis bevindt zich een stukje afgegrensd terras met uitbundige bloemgroei waar u heerlijk van de rust en in het ochtend- en middagzonnetje kunt genieten. De accommodatie met terras grenst aan de tuin van verhuurster, met hek omheind (in wording).

Huisdieren, feesten en groepen jongeren zijn niet toegestaan in dit huis. Het betreft hier een rookvrije woning. 

 Ook zeer geschikt voor fiets- of wandelvakanties om één of meerdere nachten te verblijven. Deze woning ligt op 200 m. van het Noord Hollands Duinreservaat. De stranden liggen op 4 km. bereikbaar te voet, fiets of auto. Op 300 m. bevinden zich een aantal heerlijk restaurants o.a. Italiaans restaurant Vesuvio (geen pizza's), Michelinrestaurant Apicius, evenals 2 cafetaria.  

Castricum heeft een zeer reguliere treindienstregeling met Amsterdam, reistijd zo'n 25 minuten of 30 minuten met auto. Ook Haarlem met zijn Grote Markt, Teylermuseum en Alkmaar met gezellig oud centrum, bijzondere winkeltjes, kaasmarkt en Beatlemuseum zijn leuke dagjes uit en op zeer redelijke afstand 20 minuten trein/auto. 

http://www.ns.nl/reisplanner/#/?vertrek=Castricum&vertrektype=treinstation&aankomst=Amsterdam&aankomsttype=treinstation&tijd=2017-05-05T10:13&type=vertrek

Iedereen houdt rekening met elkaar, en gaan ervan uit dat u geen overlast veroorzaakt bij omwonende buren.  

We zijn erg netjes op onze woning en verwachten dat ook van u ;-). Het huis wordt u schoon en netjes opgeleverd en gaan er van uit dat het huis bezemschoon en netjes wordt teruggeleverd. Uw gebruikte vaat is afgewassen, afgedroogd en opgeborgen in de keukenkasten op de dag van uw vertrek.